Följ oss i våra sociala medier för att ta del av erbjudanden och nyheter, eller bara visa att ni stödjer oss för att ni gillar våra produkter.

Om oss

HappyAlba startade hösten 2015 med visionen att ta fram färgglada golfhandskar i bra kvalité till ett bra pris.

Oktober 2015 grundades HappyAlba av mig Johan Steen och namnet kommer av lyckan att jag gjorde en Albatross 2012, därav HappyAlba.

Visionen är att erbjuda färgglada produkter kopplat till golf och jag startade med golfhandskar.
Det började med golfhandskar och i fyra färger: beige, blå, grön och gul. Enbart vänster och endast i storlekarna M och L.

Tanken på färgglada produkter kommer från ett annat sportintresse som jag hade på 80 och 90-talet.
Då spelade jag både fotboll och på en tiden fanns det bara svarta fotbollsskor.

Jag la skorna på hyllan runt 1997 men gjorde en comback runt 2004. Nu pratar vi inte om någon högre nivå.
Men när jag 2004 skulle köpa fotbollsskor så fanns det till min förvåning knappt några svarta kvar, det var vita, röda, blå men som sagt, knappt några svarta alls.

Den här tanken slog då mig senare i livet när golfen tog över mitt intresse, jag såg folk komma i skrikande färger på byxor och tröjor men nästan alla hade vita handskar?
Jag började då undersöka marknaden och hittade golfhandskar i andra färger. Tyckte nog att det var värt att testa idén som en företagsidé och här är vi nu.

På några år har vi utökade sortimentet med fler modeller, både höger och vänster och i fler storlekar.
Självklart så räcker det inte att bara kunna erbjuda golfhandskar så numera riktar vi in oss mer och mer på att hitta fler produkter som förknippas med golf.

Vår tanke är fortfarande att det ska vara färgglatt men det går inte att utesluta vitt och svart bara för den sakens skull.

HappyAlba är vårt eget märke och vi är grymt stolta över det, vi hoppas att ni kommer gilla våra produkter och vi kommer kriga med dom stora jättarna genom att alltid försöka hålla oss i dom lägre priszonerna.

Är ni nyfikna på oss eller undrar över något?

Kontakta oss gärna och berätta vad ni vill, vi tar emot allt från hyllningar till kritik, trots allt vill vi att Ni ska vara nöjda och kan vi hjälpa er dit, då är vi nöjda.

Använd gärna formuläret nedan eller maila oss på info@happyalba.com

Med vänlig häslning
Johan Steen

HappyAlba - Golfprodukter

Stäng meny
Facebook
LinkedIn
Instagram
×

Kundvagn

Kontakta oss